Over mij

Johan Kauffman

Na het afronden van mijn studie fiscale bedrijfseconomie verzorg ik sinds 1992 met enthousiasme en plezier de fiscale zaken van veel MKB-ondernemers. Voor de MKB-ondernemer kijk ik naar het hele fiscale palet om er voor te zorgen dat hij of zij er zelf privť het meeste er aan overhoudt. Daardoor weet ik de weg in vele belastingwetten. Tot de MKB-ondernemer behoren ook de ZZP-ers en zij liggen mij extra na aan het hart. Ik ben daarom penningmeester van ZZPRO Hillegersberg-Schiebroek. Maar ook voor particuliere belastingplichtigen regel ik al jaren hun fiscale zaken.

En voor diverse accountants- en administratiekantoren ben ik de fiscale vraagbaak. De vragen die zij stellen zijn altijd weer boeiend.

Advisering houdt meestal in dat enkele fiscale alternatieven uitgewerkt moeten worden. Uiteindelijk is het mijn taak hieruit de juiste keuze te maken. Van belang daarbij is wat de financiŽle en fiscale gevolgen van de mogelijkheden zijn. Ik reken de alternatieven graag voor mijn cliŽnten door, want op basis daarvan kunnen we samen een weloverwogen besluit nemen.

Sinds 1996 geef ik fiscale trainingen aan met name bankmedewerkers en ook dit vind ik erg leuk om te doen. De kennis uit mijn adviespraktijk kan ik gebruiken bij de trainingen, maar aan de andere kant gebruik ik de kennis die ik op doe tijdens de trainingen ook weer in mijn adviespraktijk. Een mooie wisselwerking.

Vanaf 2001 was ik partner bij een Rotterdams belastingadvieskantoor. In 2012 nam ik de grote stap: Ik startte in de Vlasfabriek mijn eigen kantoor: Kauffman Belastingadvies. Na al die jaren ervaring kan ik stellen dat je je belastingzaken met een gerust gevoel door mij kunt laten verzorgen.

Johan in de media

Lees hier het interview met mij in een Rotterdamse wijkkrant

Contactinformatie:

Overschieseweg 10-K, 3044 EE Rotterdam (kaart)

T: 010 245 92 83
F: 010 245 93 31
M: 06 21533387

E: johan@kauffmanbelastingadvies.nl

Download hier mijn vCard